Stichting CAS-ReŁnisten

ReŁnie-informatie (vervolg)

vervolg

terug

ReŁnisten -woonachtig in het buitenland-, die geen bankrekening in Nederland hebben, kunnen contant betalen aan de zaal.

Uw bestelling s.v.p. wel volgens voorgaand voorbeeld doorgeven (per mail of anderszins) ††††††††

Graag uw bestellingen en betalingen bij voorkeur vůůr 6 mei 2017 i.v.m. de door ons te reserveren zaalruimte en maaltijden. De gereserveerde entreekaarten en maaltijdbonnen krijgt u bij aankomst aan de zaal. Aan vooraf bestelde entreekaarten en maaltijdbonnen zijn geen meerkosten verbonden.

 

Bankrekeningnummer:

NL58 RABO 0142 36 9403

†††††††††††††††††† t.n.v. Stichting CAS reŁnisten

Hotelkamers

Zoals eerder vermeld is er een speciaal tarief afgesproken met het hotel voor reŁnisten. U dient zelf rechtstreeks bij het Golden Tulip Hotel te reserveren met de vermelding, dat u CAS- of KRIS-reŁnist bent. Telefoonnummer +31(0)793203160, e-mail reservations@goldentulipzoetermeercentre.nl

Alle kamers zijn 2-persoons en kosten Ä 70,00, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting (Ä 3,10).

Al een aantal jaren hebben de reŁnisten, die de nacht in het Golden Tulip Hotel doorbrachten gezamenlijk ontbeten op de zondagochtend. Dit was steeds een groot succes en erg gezellig. Maak gebruik van deze aanbieding en doe mee aan het uitgebreide en gezellige ontbijt.

Mochten er problemen zijn bij het reserveren, laat dit dan weten aan

Hans díHollosy, e-mail hadhollosy@ziggo.nl, of bel 31(0)541 859580 / +31(0)653515536.

Bereikbaarheid hotel

Per trein: NS Den Haag Utrecht of omgekeerd, uitstappen Zoetermeer CS

en via loopbrug naar het hotel.

Per tram: Randstadrail. Lijn 3 en 4 Den Haag Ė Zoetermeer, halte Driemanspolder (naast het hotel).

Per auto : A-12 vanuit Den Haag. Neem afslag 6, ga linksaf over de A-12† rechtdoor de Afrikaweg op. Ga (bij de verkeerslichten) 2x rechtsaf de Boerhavelaan op, aan het eind links het hotel.

Per auto : A-12 vanuit Utrecht. Neem afslag 7, ga linksaf over de A-12, sla rechtsaf de Zuidweg op. Na 1.7 km draai een rondje links, dan rechts aanhouden over de A-12 rechtdoor de Afrikaweg op. Ga (bij de verkeerslichten) 2x rechtsaf de Boerhaavelaan op, aan het eind links het hotel.

Vragen

Heeft u na het lezen van deze convocatie nog vragen, neem dan contact op met ťťn van de leden van het CAS-bestuur, de KRIS-deelnemers kunnen zich wenden tot de heer R.W. Schmitt, telefoonnummer 0251 650660, e-mailadres rw.schmitt@casema.nl

 

Wij hopen op een goede opkomst en zien u graag op de reŁnie. Tot dan !

De reŁnie-commissie.